Εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά ξεκινούν τον Απρίλιο. Παρόλα αυτά μπορούν να γίνονται και κατά τη διάρκεια όλης της σχολικής χρονιάς, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ορίσουμε ένα ραντεβού για να σας ξεναγήσουμε στο σχολείο μας και να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμά μας.

1. Αντίγραφο της σελίδας των εμβολίων από το βιβλιάριο υγείας του παιδιού
2. Πιστοποιητικό γεννήσεως
3. ΑΔΥΜ (Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή) σας το δίνουμε εμείς
4. φωτογραφίες προσώπου του παιδιού.
5. Σελίδα Μητρώου Εγγραφής (συμπληρώνεται στο σχολείο)

Το κάθε παιδί είναι ξεχωριστό. Παρόλα αυτά η πείρα μας έχει δείξει πως το διάστημα 5 εργάσιμων ημερών είναι ικανοποιητικό για να συνηθίσει το παιδάκι σας το χώρο και τις νηπιαγωγούς μας.

Το παιδάκι σας θα έρχεται στον Παιδικό Σταθμό αρχικά μόνο για λίγες ώρες την ημέρα. Θα πρέπει να συνοδεύεται από εσάς ή άλλο αγαπημένο του πρόσωπο. Στην αρχή θα παίζει μαζί σας στον κήπο μας μέχρι να συνηθίσει και σταδιακά θα το πλησιάσει η νηπιαγωγός του για να παίξει μαζί του και να προσπαθήσει να το εντάξει στην ομάδα των συμμαθητών του. Όταν αρχίσει να εξοικειώνεται με το περιβάλλον και τη νηπιαγωγό του, θα σας ζητήσουμε να το αφήσετε μόνο του στην αρχή για λίγη ώρα και να επιστρέψετε προκειμένου να καταλάβει πως πάντα θα γυρνάτε να το παίρνετε. Σταδιακά θα αυξάνεται ο χρόνος παραμονής του παιδιού κοντά μας χωρίς την παρουσία σας, μέχρι να φτάσει να μην έχει καθόλου ανάγκη την παρουσία σας.

Τα παιδιά χρειάζονται περίπου ένα μήνα για να συνειδητοποιήσουν πως αυτή θα είναι η νέα τους πραγματικότητα από εδώ και στο εξής. Προτείνουμε να κάνετε υπομονή αυτό το χρονικό διάστημα και να μην σταματήσετε να το φέρνετε στο σχολείο, ακόμη κι αν κάποιες φορές δυσκολεύεται να σας αποχωριστεί. Κάθε αλλαγή θέλει χρόνο και υπομονή. Αν, σε οποιαδήποτε περίπτωση, αποφασίσετε πως δεν θέλετε να δώσετε στο παιδί σας αυτό το χρόνο, μπορείτε να σταματήσετε να το στέλνετε χωρίς να έχετε καμία υποχρέωση προς το σχολείο.

Για όσα παιδιά πρόκειται να φοιτήσουν στο σχολείο μας τον Σεπτέμβριο, συστήνουμε να γίνει η προσαρμογή τους μήνες Ιούνιο ή Ιούλιο. Για όλα τα υπόλοιπα παιδιά, γίνεται κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, με την έναρξη της φοίτησής τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

Gallery

Η αγάπη για τα παιδιά και ο επαγγελματισμός οδηγούν σε ένα ασφαλές, οικογενειακό και γεμάτο ερεθίσματα σχολείο.